Studiereizen

Het snelst leer je een taal door er intensief aan blootgesteld te worden. Voor veel mensen is het echter niet mogelijk om voor langere tijd naar een Engelstalig land te gaan. Vanuit Exploring English bieden we daarom studiereizen van een midweek aan, waarin je Engels een flinke boost krijgt! Voor een goede indruk van onze progamma's in het buitenland staat hieronder een overzicht van recente en van nieuwe reizen:

In de meivakantie en de herfstvakantie van 2018 en 2019 heeft Exploring English studiereizen naar Zuid-Engeland georganiseerd. Daarbij was de focus: taalvaardigheid van de docent, cultuur, internationalisering en didactiek (PO en VO).

In de herfstvakantie van 2021 heeft Exploring English een eerste studiereis georganiseerd naar Ierland. Deze reis was gericht op taalvaardighed, internationalisering, cultuur en CLIL. 

In mei, juni en oktober 2022 hebben we opnieuw studiereizen naar Ierland geleid. Tijdens deze reizen hebben we ons gericht op internationalisering, taalvaardigheid van de docenten, en was er ook aandacht voor vakdidactiek. 

In de meivakantie (2023) hoopt Exploring English weer een studiereis te organiseren naar Dublin (Ierland). Er zal dan naast taalvaardigheid van de leerkracht, cultuur en internationalisering ook aandacht zijn voor Engels in de vaklessen (CLIL). Deze reis is inmiddels geheel volgeboekt.

Vraag voor studiereizen geheel vrijblijvend de brochure op, of neem contact op met Arjen de Korte (a.j.dekorte@exploringenglish.nl).

Aanmelden