Studiereizen

Het snelst leer je een taal door er intensief aan blootgesteld te worden. Voor veel mensen is het echter niet mogelijk om voor langere tijd naar een Engelstalig land te gaan. Vanuit Exploring English bieden we daarom studiereizen van een midweek aan, waarin je Engels een flinke boost krijgt! Voor een goede indruk van onze progamma's in het buitenland staat hieronder een overzicht van recente en van nieuwe reizen:

Zowel in de meivakantie als in de herfstvakantie van 2018 heeft Exploring English een studiereis georganiseerd, waarin er naast taalvaardigheid van de leerkracht, cultuur en internationalisering ook aandacht was voor Engels in de vaklessen (CLIL).

In de meivakantie en de herfstvakantie van 2019 heeft Exploring English opnieuw studiereizen naar Zuid-Engeland georganiseerd. Daarbij was de focus: taalvaardigheid van de docent, cultuur, internationalisering en didactiek (PO en VO).

In de herfstvakantie van 2021 heeft Exploring English een eerste studiereis georganiseerd naar Ierland. Deze reis was gericht op taalvaardighed, internationalisering en CLIL. 

Voor mei en juni 2022 staan er ook studiereizen gepland naar Ierland. Tijdens deze reizen richten we ons op internationalisering, taalvaardigheid van de leerkracht in het PO, en is er ook aandacht voor vakdidactiek. Deze reizen zijn inmiddels volgeboekt.

In de herfstvakantie van 2022 hoopt Exploring English weer een studiereis te organiseren naar Ierland. Er zal dan naast taalvaardigheid van de leerkracht, cultuur en internationalisering ook aandacht was voor Engels in de vaklessen (CLIL).

Vraag voor studiereizen geheel vrijblijvend de brochure op, of neem contact op met Arjen de Korte (a.j.dekorte@exploringenglish.nl).

Aanmelden