Studiereizen

Het snelst leer je een taal door er intensief aan blootgesteld te worden. Voor veel mensen is het echter niet mogelijk om voor langere tijd naar een Engelstalig land te gaan. Vanuit Exploring English bieden we daarom studiereizen van een midweek aan, waarin je Engels een flinke boost krijgt! Voor een goede indruk van onze progamma's in het buitenland staat hieronder een overzicht van recente en van nieuwe reizen:

Zowel in de meivakantie als in de herfstvakantie van 2018 heeft Exploring English een studiereis georganiseerd, waarin er naast taalvaardigheid van de leerkracht, cultuur en internationalisering ook aandacht was voor Engels in de vaklessen (CLIL).

In de meivakantie en de herfstvakantie van 2019 heeft Exploring English opnieuw studiereizen naar Zuid-Engeland georganiseerd. Daarbij was de focus: taalvaardigheid van de docent, cultuur, internationalisering en didactiek (PO en VO).

Ook in de meivakantie (DV april 2020) wordt er een reis georganiseerd naar Zuid-Engeland. Hierbij richten we ons sterk op taalvaardigheid van de leerkracht in het PO, maar is er ook aandacht voor vakdidactiek, cultuur en internationalisering. Helaas hebben we deze reis moeten annuleren in verband met de coronacrisis in Nederland en Engeland.

In verband met de coronacrisis in Nederland en Engeland is de studiereis naar Maidstone en omgeving in de herfstvakantie geannuleerd. We hopen dat de omstandigheden volgend jaar gunstiger zijn. We houden u op de hoogte.

Vraag voor studiereizen geheel vrijblijvend de brochure op, of neem contact op met Arjen de Korte (a.j.dekorte@exploringenglish.nl).

Aanmelden