Studiereizen

Het snelst leer je een taal door er intensief aan blootgesteld te worden. Voor veel mensen is het echter niet mogelijk om voor langere tijd naar een Engelstalig land te gaan. Vanuit Exploring English bieden we daarom studiereizen van een midweek aan, waarin je Engels een flinke boost krijgt! Voor een goede indruk van onze progamma's in het buitenland staat hieronder een overzicht van recente en van nieuwe reizen:

In de meivakantie van 2018 (30 april t/m 4 mei) organiseerde Exploring English een studiereis naar Maidstone (Kent). Tijdens deze reis werd aandacht besteed worden aan taalvaardigheid, cultuur en internationalisering in het PO.

In de herfstvakantie van 2018 (22 t/m 26 oktober) heeft Exploring English een studiereis georganiseerd, waarin er naast taalvaardigheid van de leerkracht en internationalisering ook aandacht was voor Engels in de vaklessen (CLIL).

In de meivakantie van 2019 (29 april t/m 3 mei) heeft Exploring English opnieuw een studiereis naar Zuid-Engeland georganiseerd. Daarbij was de focus: taalvaardigheid van de docent, cultuur, internationalisering en didactiek (PO en VO).

In de herfstvakantie (DV 21 - 25 oktober 2019) organiseren wij een studiereis naar Zuid-Engeland. Deze keer richten we ons op de taalvaardigheid van de leerkracht / docent, is er ruim aandacht voor cultuur en internationalisering, en werken we aan integratie van Engels in de vaklessen in PO, VO en (V)MBO (CLIL). Let op: deze reis is geheel volgeboekt. Aanmelding is niet meer mogelijk.

Vraag voor studiereizen geheel vrijblijvend de brochure op, of neem contact op met Arjen de Korte (a.j.dekorte@exploringenglish.nl).

Aanmelden