Studiereizen

Het snelst leer je een taal door er intensief aan blootgesteld te worden. Voor veel mensen is het echter niet mogelijk om voor langere tijd naar een Engelstalig land te gaan. Vanuit Exploring English bieden we daarom studiereizen van een midweek aan, waarin je Engels d.m.v. studie aan een taalschool een flinke boost krijgt! Voor een goede indruk van onze progamma's in het buitenland staat hieronder een overzicht van recente en van nieuwe reizen:

In het verleden heeft Exploring English studiereizen naar Zuid-Engeland georganiseerd. Daarbij was de focus: taalvaardigheid van de docent, cultuur, internationalisering en didactiek (PO en VO).

Vanaf de herfstvakantie van 2021 organiseert Exploring English in de mei- en de herfstvakantie studiereizen naar Ierland. Deze reizen zijn gericht op taalvaardighed van de leerkracht, internationalisering, cultuur en CLIL.

In 2024 hopen we een studiereis naar Dublin te verzorgen (mei en oktober), terwijl er in het voorjaar ook een reis naar een taalschool in Zuid Engeland op het programma staat. Ook in 2024/25 willen we in mei een reis naar Engeland organiseren.

 

Vraag voor studiereizen geheel vrijblijvend informatie aan, of neem contact op met Arjen de Korte (a.j.dekorte@exploringenglish.nl).

Aanmelden