Cambridge cursus

Exploring English verzorgt Cambridge cursussen ter voorbereiding op verschillende Cambridge Exams. Dit betreft First (B2), Advanced (C1) en Proficiency (C2). Tijdens deze cursussen werken we intensief aan lees-, luister-, spreek- en schrijfvaardigheid. Daarnaast is er aandacht voor woordverwerving, grammatica en Use of English. We geven hierbij huiswerk mee dat zelfstandig en online gedaan kan worden, zodat er in de cursus veel ruimte is voor spreek- en gespreksvaardigheid.

Dit betreft een in-company cursus.

 

Cambridge op Hoornbeeck College in Goes (personeel en externen)

Do you speak broken English fluently? Time to think about an English course!

Wil je nu je Engels opfrissen of verbeteren? Het kan in Zeeland! Deze cursus Engels richt zich op taalvaardigheid. Voor het begin van de cursus ontvang je een instaptoets zodat de training afgestemd kan worden op je niveau. De cursussen worden gegeven vanaf niveau A2 tot en met niveau C1. Omdat we geloven in ‘learning by doing’ worden de vier vaardigheden, spreken/presenteren, lezen, luisteren en schrijven intensief getraind.

aanmeldformulier cursus Engels - Zeeland

 

Cambridge op Hoornbeeck College (MBO-studenten)

Ook voor MBO studenten wordt Engels steeds belangrijker. Daarom hebben we in voorjaar 2018 een Cambridge training verzorgd voor studenten van het Hoornbeeck College. 43 studenten namen deel aan de examens (PET, FCE en CAE), waarvan er 40 een PASS behaalden. Congratulations!

Van de Hoornbeeckstudenten die getraind werden door Exploring English in cursusjaar 2018/19, slaagde maar liefst 100% (PET, FCE en CAE).

 

"Mooi om te zien hoe studenten anticiperen op het HBO of op een steeds internationaler wordende werkomgeving".

Drs. D. van Meeuwen, bestuurder Hoornbeeck College